PROFI INDUSTRIJSKE čISTILNE NAPRAVE

Kofi serija
Profi serija
Col serija
Com serija

Ozadje vsebine

INDUSTRIJSKE čISTILNE NAPRAVE PROFI

Industrijski obrat za obdelavo odpadnih vod fizikalno-kemijske delujejo na principu koagulacije in flokulacije. Primerno za klavnice, pekarne, slaščičarne in lesno-predelovalno industrijo.
KAKO DELUJE PROFI čISTILNA NAPRAVA

čistilna naprava PROFI je fizikalno-kemijska čistilna naprava za obdelavo industrijske odpadne vode, ki deluje na principu koagulacije in flokulacije v kombinaciji z dvostopenjsko flotacijo pod pritiskom.

Temeljijo na enostavnosti in praktičnosti, da bi dosegli visoko zanesljivost in učinkovitost čiščenja odpadne vode. Celoten izdelek je narejen iz materiala, odpornega na visoko agresivne snovi iz proizvodnje in okolja. Visoka kakovost agregatov in materialov so jamstvo za enostavno in zanesljivo čiščenje odpadne vode s čistilno napravo tipa PROFI. Osnovna izvedba poleg funkcionalnih enot čistilne naprave ponuja tudi dozatorje za kemikalije, sistem pnevmatskih grabelj in sistem za obdelavo plavajočega mulja.

Naprave PROFI so primerne za obdelavo industrijske odpadne vode z visoko in težko razgradljivo organsko obremenitvijo (KPK 2.000 – 150.000 mg/l).

GLAVNA PODROčJA UPORABE PROFI INDUSTRIJSKIH čISTILNIH NAPRAV

  • Obdelava odpadne vode iz živilske industrije (klavnica, predelava mesa, predelava rib, predelava solate, mleka in mlečnih izdelkov, proizvodnja čipsa, slaščičarna, pekarna, ...)
  • Odpadna voda iz pohištvene industrije (v ločitvi odvečnih barv, lakov, lepil, ...)
  • Obdelava odpadne vode (ločevanje naftnih derivatov in emulzije ...)PRIMERJAVA PARAMETROV SUROVE in PREčIščENE VODE

Z predfabriciranimi čistilnimi napravami tipa PROFI zmoremo zagotavljati čiščenje odpadne vode z nazivnimi pretoki od 1 do 40 m3/h. čistilne naprave PROFI z nazivno kapaciteto 2 do 5 m 3 / h se proizvajajo kot kompaktna celota. Naprave nazivnih zmogljivostji večjih od 10 m3/h se proizvajajo in dobavljajo z ločenim rezervoarjem za flotacijo in ločenim strojnim delom.FLOTACIJA

STROJNI DEL FLOTACIJEPREDNOSTI čISTILNIH NAPRAV TIPA PROFI

  • Avtomatsko delovanje z minimalno potrebo po ročnem upravljanju / posluževanju naprave
  • Majhnost, kompaktna izvedba
  • Visok učinek čiščenja
  • Neprekinjeno ali prekinjeno delovanje
  • Visoka stopnja suhosti blata
  • Možnost ponovne uporabe vode (recikliranje!)

Za vsa dodatna vprašanja, nas pokličite na 030 626 715
ali pošljite sporočilo na info@vodateh.si