PRAVNI POUK IN VAROVANJE ZASEBNOSTI

PRAVNI POUK

Spletna stran je last podjetja Vodateh d.o.o. (lastnik), ki želi z njeno postavitvijo širšo javnost obveščati o podjetju ter njegovih storitvah in produktih. Vse pravice so pridržane. Če lastnik ne določi drugače, je vsa vsebina spletne strani zaščitena z avtorskimi pravicami. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del spletne strani vodateh.si, razen v primeru izrecne in pisne odobritve s strani lastnika. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake.

Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

Lastnik se bo v sodelovanju z ekipo strokovnjakov trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na spletni strani, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Lastnik ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo kakršne koli vrste, ki se lahko pojavi ali je kakor koli povezana z uporabo spletne strani ali zato, ker je bila spletna stran začasno nedostopna. Prav tako ne odgovarja za posredno ali neposredno nastalo škodo, ki je posledica uporabe podatkov pridobljenih na spletni strani.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo lastnika. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za naslednje namene:

  • vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi;
  • administracija portala;
  • statistične raziskave (skupno število uporabnikov, število novih uporabnikov na določeno časovno enoto ipd.);
  • občasno obveščanje po elektronski pošti o ponudbi, ugodnostih promocijah, akcijah in drugih aktivnostih

Upravljavec podatkov bo v primeru pošiljanja sporočil iz prejšnjega odstavka uporabnikom na enostaven način omogočil odjavo od prejemanja sporočil. Skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim strankam.

Vaš IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletne strani. Naša spletna stran (lahko) vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Podjetje Vodateh d.o.o. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.